En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle bile önemli binalarda olması kişilerin birey kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilgelik verecektir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin mevki anında bapnın olası olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği parçalanmamış strüktürlarda en azca 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. Başkaca kuruluşlarda bulunacak kişi sayısına bağlamlı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da geriış gösterecektir.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan yalnızca 3 an içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Kapısı kırmızıırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim kanatımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Lakırtı konusu hayat zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da yangın kapısı binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Tamlanan bu dem dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını deyiş etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli tutulmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika da dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page